ismerteto megkozelites szallas szobafoglalas arak linkek
  

   ELÉRHETŐSÉGEINK:

  5241 Abádszalók, Arany János utca 42   
  
   Mobil: 06 20 9 339 - 179, 06 20 9 161 - 543
   E-mail: szawa@t-online.hu
    

A szobák elrendezése:

            

A panzió:

Panziónk a tó-tól 90-m-re helyezkedik el. 19 fő elhelyezését biztosítja az alábbi szoba elosztással:
 
2 db 4 ágyas ( egyik tea konyhával )

A KÖZELBEN SZÁMTALAN KIRÁNDULÁSI
ÉS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK VÁRJÁK ÖNT


Ma is elsősorban fürdővárosként ismert a település. A felújított gyógyfürdő A város hagyományosan nagy gondot fordít arra, hogy színvonalas programokat kínáljon a fürdővendégeknek, az ide érkező turistáknak. Szinte az egész üdülési szezont átfogó rendezvénysorozat a Hajdúszoboszlói (80 km-re van) Nyár, amelynek keretében egymást érik a színházi előadások, a népzenei és folklórprogramok, kirakodóvásárok. Augusztus első hétvégéje a szokásos időpontja a Hajdúszoboszlói Lovas Napoknak, amely jó alkalom a helyi lovas hagyományok felelevenítésére, ápolására - helyszíne a repülőtér. A strand főbejáratánál nyáron gyakran fogadja térzene az érkezőket, s minden szezonban rendeznek két-három fürdőbált is.Debrecen (90 km-re van) - A középkori falu három tájegység, a Nyírség, a Hajdúság és a Hortobágy találkozásánál, az árterekkel sűrűn borított Alföld valamelyest kiemelkedő, száraz területén alakult ki.  Ez egyrészt jelentős mértékben hozzájárult a népesség folyamatos gyarapodásához, ráadásul a Hajdúság kitűnő termőföldje, valamint az állattartásra alkalmas Hortobágy közelsége jó lehetőséget adott a megélhetésre; másrészt pedig Erdélyt a Felvidékkel és Lengyelországgal összekötő kereskedelmi útvonal mentén fontos központtá emelte a települést.

(forr:http://www.vendegvaro.hu)


4 db 2 ágyas

1 db 3 ágyas szintén tea konyhával

A nappaliban tv, felszerelt konyha van, a kertben belső parkoló, grillezési lehetőség és bográcshely.                   
                        panzio                                         udvarA panziót az Ön kényelméhez igazodva, modern és hagyományos bútorok ötvözésével rendeztük be.

                 
                       konyha                                       nappali


                 
                       bejárat                                       hálószoba


Tel: 06 20 9 161 - 543                                          Vissza a lap tetejére!                                  E-mail: szawa@t-online.hu